Новини України
23 декабря 2025
Український бізнес і прифронтові громади об’єднують голос для захисту економіки на лінії фронту
Новини
20 мая 2019
Друзі! ХОГО «Асоціація приватних роботодавців» запрошує Вас прийняти участь у семінарі «Введення в НАССР», який відбудеться 23 травня о 10-00 в Конференц-залі приміщенні Департаменту АПК Харківської ОДА за адресою м. Харків, Держпром, 7-й під’їзд, 4-поверх. Організатори:Харківська обласна громадська організація «Асоціація приватних роботодавців». Департамент агропромислового розвитку ХОДА.Партнер: Науково-виробниче підприємство «АТЛАНТІС ХІМ». В Україні передбачається впровадження європейської моделі системи забезпечення безпечності та якості харчових продуктів, заснованої на принципах HACCP*. НАССР — це перший міжнародний стандарт (FSSC 22000 і ISO 22000), на підставі якого можна впровадити і сертифікувати систему менеджменту безпеки харчової продукції. Головна ідея НАССР — контроль ризиків, сконцентрувати увагу на тих етапах процесів і умов виробництва, які є критичними для безпеки харчових продуктів і гарантії того, що їх продукція не завдасть шкоди споживачеві. Кінцевий термін впровадження системи – 20.09.2019. для всіх операторів ринку обігу харчових продуктів (вирощування, переробка, транспортування і реалізація), в тому числи малих потужностей.Контролюючий орган в Україні «Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту спожівачів» (Держпродспоживслужба) проводить нагляд, щодо дотримання вимог нового законодавства та визначає міру покарання і розмір стягнення. Ми хочемо допомогти Вам і запланували відмінний навчальний захід, який допоможе розібратися з тонкощами системи HACCP та отримати відповіді на Ваші запитання. Спікер: Іван Волос Ведучий аудитор Системи менеджменту харчової безпеки за міжнародним стандартом FSSC 22000 і стандартам HACCP. Теми: «Введення в НАССР». Основні принципи HACCP. Законодавча база України з харчової безпеки. Види небезпечних факторів. Базові програми. Приклади критичних контрольних точок для агропромислового комплексу. Вимоги по санітарній обробці та особистої гігієни. Спікер: Вікторія Облак. Спеціаліст з розробки та впровадження Системи управління безпечністю харчових продуктів на підприємствах харчової промисловості. Теми: Огляд нового законодавства. Безпека кормів. Періодичність та умови проведення перевірок. Вимоги до програм — передумов для сільського господарства. Вимоги до планування. Зберігання. Товарне сусідство. Система простежуваності. Маркування. Приклади документації системи НАССР. Також запрошені: представники Метрології, Агентства з сертифікації та фахівці Держпродспоживслужби. Вхід вільний, але реєстрація обов’язкова:https://forms.gle/HpHfgQAE8Mz7u4Pe9 Коли: 23 травня 2019 р. Час: 10:00-14:00 Реєстрація з 9:45 ———————————————————————————————————————————— Цей семінар був підготовлений ХОГО «Асоціація приватних роботодавців» за фінансової підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження» в рамках грантового компоненту проекту «Громадська синергія» під егідою Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС та Української національної платформи Форуму громадянського суспільства Східного партнерства. Окремі думки, висловлені в матеріалах або озвучені на заході, є особистою позицією авторів/спікерів і необов’язково відображають точку зору Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження». ======================== 16 квітня відбувся перший семінар, який зібрав майже 100 учасників, що представляли ресторани, кафе та інші заклади харчування. * — HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) — аналіз ризиків та критичних контрольних точок. Тел. (099)561-92-87, (068)795-70-65
Новини
23 декабря 2025
Український бізнес і прифронтові громади об’єднують голос для захисту економіки на лінії фронту
Новини
20 декабря 2025
Звернення АПР до Харківської міської ради та Харківської обласної ради щодо запровадження ПДВ для ФОПів на прифронтових територіях
Новини
10 декабря 2025
ІСТОРІЇ УСПІХУ: «Від мрії до виробництва: шлях засновниці бренду NaDity
Новини України
23 декабря 2025
Український бізнес і прифронтові громади об’єднують голос для захисту економіки на лінії фронту
Ошибка!